π˜Ώπ™žπ™œπ™žπ™©π™–π™‘π™š π™‘π™–π™‘π™šπ™£π™©π™žπ™Ÿπ™£π™¨π™₯π™§π™€π™šπ™«π™šπ™§π™žπ™ŸπŸ·op vrijdag 5 februari vanaf 20.30 uur!

Samenwerking tussen leden Business Netwerk Drechtsteden (BND)!

In samenwerking met Wijnhuis 167 van BND-lid Frank Kila organiseert Partyservice Nederland – met Johan van der Linde ook BND-lid een virtuele wijnproeverij met het thema β€˜β€™Liefde’’ en brengen wij graag gezelligheid bij u in de woonkamer!

Deze leerzame en leuke proeverij zal worden gepresenteerd door Antoin Peeters en Ernstjan Overduin, 2 romantici in de dop. Zij zullen wederom deze klassieke Covid19-proeverij organiseren zodat u vanuit uw eigen stoel kunt genieten via de live stream. Het enige wat u hoeft te regelen zijn de glazen.

U krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pub quiz en niet geheel onbelangrijk een instructie hoe u in kunt loggen. Om het geheel spetterend af te sluiten zit er ook een heerlijke fles mousserende wijn bij. Dit voor maar € 59,50.

Bij een heerlijke wijnproeverij hoort natuurlijk een lekker borrelhapje, bestel bij de wijnproeverij ook een heerlijke borrelbox naar keuze.

Voor meer informatie mail naar info@partyservice.nl of bel naar 0187-642090.

#wijnproeverij #borrelbox #valentijn

Terug naar home