Stay healthy en fijne feestdagen!

Het jaar 2020 begon veelbelovend…. Met ons bezoek aan de VDL/Nedcar fabriek in Born met Dubbelsteijn BMW/MINI en ons nieuwjaarslunch bij Down Town Dordrecht, leek het alsof de Nederlandse economie wederom volop op volle toeren zou draaien. Voor veel bedrijven en organisaties zou 2020 hét jaar worden. De (intelligente) lockdown liet de wereld én ook het netwerk ineens even stilstaan.

Maar we gingen niet bij de pakken neerzitten. Integendeel! Met het netwerk zijn we in diverse gaten gesprongen. Zelfs online….. maar zeker ook de business lunch op het terras bij Le Barrage, de Zomerbbq op het veld bij FC Dordrecht en Dineren met Directeuren bij Art & Dining liggen nog vers in het geheugen en vielen goed in de smaak.

We danken onze partners Crayestein Golf – Dubbelsteyn BMW & MINI – FC Dordrecht – 078 Magazine – FIHUMA – Gasterhoon Groep –  Interlink Groep – ZANO en uiteraard al onze leden!

Een ongekend vertrouwen in ons netwerk wat ons als organisatie goed doet. Daar zijn we ontzettend blij mee. We sporen ook iedereen aan om de verbinding met ons te blijven opzoeken. Want daar liggen voor iedereen kansen!

Rest ons om jullie alvast allemaal fijne en gezonde feestdagen te wensen. Stay safe & healthy,

Op naar een succesvol 2021!

Hartelijke groeten,
Marjan van Berkel & Steven Corijn

 

Terug naar home