KoffiePartners werkt samen met Return to Sender

Nieuw lid KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk. Maar ook voor uw thuiswerkende medewerkers zijn nu zes verschillende thuiswerkpakketten met koffie of thee samengesteld. Mét originele Toon van Driel mok en optioneel een Return to Sender voucher t.w.v. 10,- euro. Hiermee krijgt het thuiswerkpakket een speciale betekenis voor voornamelijk hardwerkende vrouwen in ontwikkelingslanden. Kijk op  onderstaande link voor meer informatie of om meteen te bestellen.

Al 35 jaar levert KoffiePartners koffievoorzieningen op kantoor waar u, uw medewerkers en uw gasten blij van worden. Met diverse A-merken zoals: NESCAFÉ , illy , WMF , Jura, Douwe Egberts, Redbeans , Cento% en CoffeeFresh.

Kijk voor meer informatie op www.koffiepartners.nl.

 

Terug naar home