VIRTUELE PINOT NOIR PROEVERIJ

Vanuit je luie stoel genieten van een klassieke wijnproeverij? Dat kan! Wijnhuis 167 organiseert op vrijdag 16 oktober een coronavrije proeverij via een livestream uitzending. Met niemand minder dan Antoin Peeters en Ernstjan Overduin.

Frank Kila van Wijnhuis 167 legt uit hoe dit originele initiatief in de praktijk werkt: “Op 1,5 meter afstand krijg je van te voren een doos met acht proefflesjes thuisbezorgd. Met beschrijving van de wijnen en zelfs een pubquiz. Uiteraard zit er ook een inloginstructie bij”, lacht hij. “Glazen moet je zelf nog even regelen.”

Het wordt een klassieke Pinot Noir wijnproeverij. Met acht wijnen uit verschillende gebieden, de edelste van alle druivensoorten Met en zonder houtlagering. En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor € 49,50 per proeverij voor 2 personen.

Inschrijven kan tot 12 oktober a.s., meld je aan via Esra 06-15.51.19.98 of
Frank 06-12.64.70.83. Of via email: info@wijnhuis167.nl

Terug naar home