KoffiePartners nieuw lid Business Netwerk Drechtsteden

Vanaf heden heeft KoffiePartners  – een landelijke speler op het gebied van koffiebeleving – zich aangesloten bij Business Netwerk Drechtsteden. Ondernemer Bart Brouwer wordt met Koffiepartners, gevestigd aan de A16 bij Zwijndrecht toegevoegd aan het netwerk. Welkom Bart!

Foto: ondernemer Bart Brouwer, nieuw lid van Business Netwerk Drechtsteden

KoffiePartners staat als bedrijf al ruim 35 jaar voor constante kwaliteit, betrouwbare koffiemachines, en super snelle en vriendelijke service. Wij kijken wat de klant écht vraagt en doen geen loze beloften. Al enige tijd volgen wij de gesprekken met het business netwerken in de regio Drechtsteden. Aangezien we zelf in Zwijndrecht gevestigd zijn, deel ik graag mijn kennis, ervaring en netwerk met deze regio.

Nog niet zo lang geleden opende KoffiePartners hun nieuwe pand aan de A16. ‘Iedereen is van harte welkom voor een bezoek aan onze locatie. De koffie staat klaar!’, besluit de enthousiaste Brouwer.

Meer zien? Kijk dan naar https://www.youtube.com/watch?v=M9NYPq9Kb1k

Terug naar home