Dineren met Directeuren ook in coronatijd geslaagd

Alle maatregelen waren in acht genomen maandag 5 oktober jl bij Business Netwerk Drechtsteden. Gastlocatie Art & Dining in Dordrecht had de ruime zaal voor 30 ondernemers mooi aangekleed en stond in de startblokken bij binnenkomst met de ontvangst van een heerlijke prosecco.

Foto: Eigenaar Alex de Graaf van Cemex Trescon deelt uit….

Het is zeker ook aanpassen tijdens deze edities van Dineren met Directeuren, maar dat gingen de deelnemers goed af. Aan tafel kwamen de gesprekken al snel op gang en menig gelach, verbinding en uiteindelijk ook kaartjesuitwisseling was het resultaat.

De heerlijke gerechten o.l.v. Ad Janssen die met rechterhand Margot Eversdijk alles onder controle leek te hebben. Met o.a. de nieuwe leden Antoine Verhoef (Schilten Schoonmaak) en Alex de Graaf (Cemex Trescon) in het midden, waren de pitches kort, krachtig maar zeker informatief. Ook hieruit ontstonden allerlei nieuwe situaties die met elkaar nieuwe kansen opleveren.

Aangezien de horeca om 22.00 uur de deuren sloot, waren de gasten deze keer ruimschoots op tijd thuis (…). Op naar de volgende editie!

Meer weten? Zie www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home