CEMEX Trescon sluit zich aan bij Business Netwerk Drechtsteden

Dat het bedrijf Cemex Trescon al meer dan 110 jaar in beweging is, zal ongetwijfeld voor vele mensen nieuw zijn. Niet voor eigenaar Alex de Graaf, die al jaren lid is van het zusje in Haaglanden. ’Het krachtige netwerk achter Business Netwerk Drechtsteden doet ons graag toetreden tot deze club’, aldus De Graaf die zelf overigens woonachtig is in Dordrecht. Welkom!

Een rijke historie van een bedrijf dat in 2014 de laatste overname deed. Alex de Graaf: ‘Toen namen we Schinkel BV over dat een groothandel was op het gebied van o.a. medische hulpinstrumenten. Inmiddels hebben we als groothandel een keuze uit ruim 4.000 artikelen. We kiezen ervoor om scherp geprijsd te blijven, steeds meer gaat online en klanten kunnen hun eigen bezorgdag uitkiezen. Wij beschikken over een eigen wagenpark dat bestaat uit vier moderne IVECO vrachtwagens met een dagelijkse totale capaciteit van 64 pallets.’

Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Drechtsteden zijn verheugd met de toetreding van Cemex Trescon. ‘Ook in de Drechtsteden wordt ons netwerk steeds krachtiger. En dat is belangrijk voor onze leden, zodat we ze steeds meer en vaker met elkaar kunnen verbinden.’

Meer weten over Cemex Trescon B.V.? Ga naar de website www.cemextrescon.nl of stuur een e-mail naar sales@cemextrescon.nl

 

Terug naar home