Pure Business biedt hulp bij keuze kerstpakket.

Het jaar 2020 is een jaar vol veranderingen:  thuiswerken, fysieke afstand en online meetings. Voor u als werkgever is de komende Kerst dan het moment om uw medewerkers te complimenteren en waarderen voor hun flexibiliteit en extra inzet. Want dit jaar is waardering en respect belangrijker dan ooit.

Verras uw medewerkers en relaties daarom met een prachtig kerstgeschenk. Mirjam Kanters van Pure Business Bedrijfskleding heeft mooie kerstpakketten voor u samengesteld in verschillende prijsklassen. ‘Uiteraard zijn wij bereid om te helpen en te adviseren, er zijn zo veel mogelijkheden’, vertelt Mirjam. ‘Wil men zelf een pakket samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 60 stuks maken wij graag een voorstel op maat. En alle pakketten kunnen op de bedrijfslocatie bezorgd worden maar vanwege Corona bezorgen we dit jaar ook op het huisadres van de medewerkers of relaties’.

Klik hier voor een kleine selectie of maak een afspraak om de alle mogelijkheden te bespreken.

Terug naar home