La Grande Degustazione Italiana op 10 juli: proef la dolce vita vanuit huis

La grande degustazione Italiana vindt plaats op 10 juli, aanvang 20.30 uur, kosten € 49,50 voor twee personen. Aanmelden kan tot woensdag 8 juli 2020 per mail: info@wijnhuis167.nl of per telefoon 06-1264783. Proef la dolce vita vanuit huis! Meer informatie: www.wijnhuis167.nl.

Iedereen verlangt naar ‘la dolce vita’, maar een tripje naar Italië zit er waarschijnlijk niet in. Dus haalt Wijnhuis 167 in Dordrecht het mooiste van Italië hierheen met hun exclusieve ‘La Grande Degustazione Italiana la vita è bella’. Oftewel: een verfijnde wijnproeverij met de mooiste wijnen uit Italië. Gewoon thuis, vanuit je luie stoel, online begeleidt door niemand minder dan Antoin ‘Steve Jobs’ Peeters en Ernstjan ‘Bill Gates’ Overduin.

Na een try-out en daarna Spaanse degustatie voor zo’n 150 deelnemers is dit de derde online wijnproeverij in Corona-tijd. Georganiseerd door Frank en Esra van Wijnhuis 167 kun je rekenen op een goed gevuld proefpakket met maar liefst acht verschillende wijnen – vier wit en vier rood – en een fles prosecco om mee te beginnen of om mee af te sluiten.

Wijnkenners Antoin en Ernstjan zorgen voor een aanvullend programma met, naast praktische informatie over de smaakbeleving, veel interactie met de deelnemers. Niet te ingewikkeld, maar wel verrassend én bijzonder informatief voor elke wijnliefhebber ongeacht het smaakniveau. Frank: “We hebben allemaal behoefte aan gezelligheid en genieten. Nu de reguliere proeverijen niet door kunnen gaan, is dit een mooi alternatief. We hebben stelletjes die samen meedoen en complete vriendengroepen die aanhaken om nieuwe wijnen te ontdekken. Italië beschikt over fantastische wijnen en de pareltjes hebben we daar uit gefilterd. Van een prachtige Falanghina tot smaakmaker Chianti. Dat gecombineerd met de begeleiding van Antoin en Ernstjan blijkt de proeverij een gouden formule”.

Deelnemers ontvangen een proefpakket voor twee personen, inclusief toelichting op de wijnen en inloggegevens voor de online proeverij. Zij kunnen rekenen op een avondvullend programma met als afsluiting de pubquiz waarmee ook nog eens mooie prijzen te winnen zijn.

La grande degustazione Italiana vindt plaats op 10 juli, aanvang 20.30 uur, kosten € 49,50 voor twee personen. Aanmelden kan tot woensdag 8 juli 2020 per mail: info@wijnhuis167.nl of per telefoon 06-1264783. Proef la dolce vita vanuit huis! Meer informatie: www.wijnhuis167.nl.

Terug naar home