Keukenwarenhuis.nl nieuwe hoofdpartner FC Dordrecht

FC Dordrecht – partner van Business Netwerk Drechtsteden – is verheugd om te melden dat Keukenwarenhuis.nl de nieuwe hoofdpartner is bij aanvang van het nieuwe seizoen. Jos Verkerk en Hans de Zeeuw tekenden de overeenkomst.

Keukenwarenhuis.nl maakt letterlijk een stijgende lijn door bij de club, zo zegt mede-eigenaar Jos Verkerk : “We zijn twee jaar geleden begonnen op de onderkant van de rug. Daarna de bovenkant van de rug. En nu als hoofdpartner op de borst.”

Riwal geeft het stokje dus over aan Keukenwarenhuis.nl. Verkerk is ambitieus en ziet het hoofdpartnership als een strategische zet: “Enerzijds als onderbouwing voor het gebied waar wij zitten, anderzijds ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid dat je ook in de buurt een soort van aflaat heb waar wij ons best voor willen doen.”

Lees verder op de site van FC Dordrecht!

Terug naar home