Imhotep Promotions: al ruim 30 jaar expertise in relatie- en promotieartikelen

Langzamerhand beginnen de gedachten over de kerstpakketten alweer te leven. Niet in de laatste plaats bij Imhotep Promotions, lid van Business Netwerk Drechtsteden, waar eigenaar Caroline Graafland inmiddels het team heeft uitgebreid met algemeen directeur Jan Hazejager.

‘Uiteraard is de weg naar kerst ingezet. Maar we doen veel meer hoor. Van relatiegeschenken, webshops, promotie, bedrijfskleding, gravering, maatwerk tot give aways’, aldus Jan Hazejager die  inmiddels zijn draai in Alblasserdam heeft gevonden.

‘Kom gerust eens langs voor een kop koffie’, nodigt Hazejager uit. ‘In onze showroom hebben we een schatkamer van o.a. kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, premiums, give-aways, promotionele- en bedrijfskleding en loyalty programma’s. Al bijna 30 jaar delen wij onze expertise graag met onze klanten. Eén van onze specialiteiten is het leveren van klant gebonden webshops in elk gewenste huisstijl en voor ieders budget. Hierop kunnen uw medewerkers stap-voor-stap hun eigen gifts, relatiegeschenken en/of kerstpakketten bestellen. Kostenbesparing en bestelgemak is hierbij het uitgangspunt’.

Imhotep Promotions – Kelvinring 52A – 2952 BG Alblasserdam – tel: 078 613 16 21 –imhotep@imhotep.nlwww.imhotep.nl

Terug naar home