Business Netwerk Drechtsteden sluit eerste netwerkhelft 2020 af

Het is alweer even geleden in januari toe het Nieuwjaarsontbijt van Business Netwerk Drechtsteden georganiseerd werd bij Down Town Ridderkerk van Anita Schults. Niet wetende dat een aantal maanden het Corona virus bezit nam van de mogelijkheid tot netwerken.

Pas in juni/juli kwamen we met een Zomerlunch én een golfdag weer enigszins offline met elkaar in actie. Met een heerlijke lunch op het terras bij Le Barrage van Bjorn van Dijl, een prachtige Golfdag in bij Crayestein Golf van Christian Krijnen en in samenwerking met FC Dordrecht (Henk Donkervoort) en 078media (Stanley Matena/Jan van Laar) was de zomerlunch aan boord bij Partyboot De Marlina een mooie afsluiting van de eerste helft van het netwerkseizoen 2020.

 

Foto: de heren Martijn Haartsen en Christian Krijnen heerlijk genietend van het terras van Le Barrage

 

Foto: tijdens het Nieuwjaarsontbijt bij Down Town Dordrecht in januari jl

 

In september gaan we weer verder met een heerlijke ZomerBBQ. Deze keer – vanwege de Corona limieten – niet gezamenlijk met de andere regio’s en in september komt uiteraard ook weer het succesvolle concept Dineren met Directeuren (op maandag 21 september) op het programma.

Voor nu even voor velen in de vakantiemodus. Met regelmaat zullen we diverse posten plaatsen maar we wensen jullie allemaal een fijne vakantieperiode. Stay healthy en hopelijk tot 2 september tijdens onze jaarlijkse ZomerBBQ!

Meer info via www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

 

 

Terug naar home