Online Business Netwerk Drechtsteden LEDENBIJEENKOMSTEN op 25 MEI

Uiteraard onderhouden we als Business Netwerk Drechtsteden (BND) zoveel als mogelijk de contacten met elkaar. Grotendeels gaat dit online. Partners & leden onderling vinden het belangrijk om met collega-leden contact te hebben en ervaringen uit te wisselen.

 

 

Om de onderlinge communicatie met elkaar te stimuleren, ervaringen te delen en verbindingen te leggen, hebben we een dag ingepland op maandag 25 mei 2020 waarbij we op twee tijdstippen ledenbijeenkomsten organiseren. Dit wordt gefaciliteerd door BND. Maximaal ongeveer 15 personen per sessie.

Om het te kunnen verdelen, doen we dit op twee tijdstippen.

Groep 1: van 13.00-14.00 uur

Groep 2: van 15.00-16.00 uur

CENTRAAL THEMA: Vooruit met het Coronavirus!

Het thema willen we inspirerend insteken. Het Coronavirus is er nu eenmaal en we zullen in een nieuwe economie hier mee om moeten leren gaan. Hoe gaat u hiermee om, welke kansen ziet u en welke tips geeft u mee aan uw collega BND-leden. Deel je nieuwe ervaringen en laat horen welke nieuwe mogelijkheden jezelf hebt gecreëerd. De gesprekken worden geleid door BND (Steven Corijn en Marjan van Berkel). We proberen hierbij zoveel als mogelijk te verbinden.

U kunt zich hiervoor eenvoudig aanmelden: AANMELDLINK!

Geef hierbij aan welke tijd de voorkeur heeft. U ontvangt daarna de link tot deelname/inbellen.

Tot maandag 25 mei!

Terug naar home