Crayestein Golf: We mogen weer open!

Na 8 weken kijkt u er waarschijnlijk net zo naar uit als de medewerkers van Crayestein Golf: ein-de-lijk weer lekker ‘de wei in’. Vanaf 11 mei mag de 18-holes golfbaan in Dordrecht weer gasten ontvangen.

Christian Krijnen hierover: ‘Er zijn helaas nog een aantal belangrijke zaken voor ons onzeker waardoor we nog geen antwoord kunnen geven op alle vragen die spelers waarschijnlijk hebben.’

Geeft de gemeente op tijd toestemming? We zijn verplicht om ons protocol (geadviseerd door de NGF) ter goedkeuring aan te bieden aan de gemeente Dordrecht alvorens wij de deuren mogen openen.

Welke restricties gaan er gelden voor Crayestein als onderneming en vereniging? En welke regels en maatregelen gelden er voor de golfer? De NGF heeft weken geleden al een mooi protocol opgesteld, waarmee Crayestein prima uit de voeten zou kunnen, dus leden worden hierover duidelijk geinformeerd. De verwachting is dan ook dat golfers bij een bezoek aan de baan zich strikt dienen te houden aan de regels en aanwijzingen van de medewerkers van Crayestein.

LEES HIER VERDER WAT WÉL DUIDELIJK IS!

Terug naar home