Alle netwerkevenementen geannuleerd tot minimaal 1 juni 2020

“Het is voor iedereen een bijzonder tijd en we hopen dat iedereen gezond uit de ontstane situatie komt,” aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn, eigenaren van Netwerkorganisatie Nederland BV met de merknamen Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden, Business Netwerk Haaglanden en Busines Netwerk Zeeland Op basis van de overheidsrestricties en in overleg met betrokken partijen hebben de eigenaren Marjan van Berkel en Steven Corijn per heden besloten om alle evenementen tot 1 juni 2020 definitief te annuleren.

Beiden zijn toch wel geschrokken. “Aangezien de veiligheid en gezondheid van onze partners en leden altijd prioriteit heeft, is het besef om zoveel mogelijk ontmoetingen te moeten vermijden, alleen maar gegroeid. Daar kunnen we niet omheen en we willen hun op géén enkele manier in een lastige positie brengen. Geen bijeenkomsten dus, ook niet op kleine schaal,“ aldus Van Berkel.

Corijn vervolgt: “Wij proberen nu online, telefonisch en per e-mail zoveel als mogelijk bereikbaar te zijn en te helpen waar mogelijk. Verbindingen blijven nodig. Daarbij lucht een gesprek vaak al op, want het is enorm heftig wat er nu gebeurd. We moeten elkaar helpen om de komende tijd door te komen. Verder zijn we al druk bezig om te kijken hoe we de periode ná Corona onze evenementen kunnen organiseren. Extra bijeenkomsten organiseren met een specifieke focus om omzet en mogelijkheden voor onze leden te stimuleren: lead generation en new business. Dat zal eenieder hard genoeg nodig hebben dan.”

 

Terug naar home