FACET Academie 2020 met jaarthema ‘Duurzaam’

U kent ze inmiddels al. De bijeenkomsten van de FACET Academie waarbij informeel diverse ondernemersthema’s aan de orde komen in korte sessies van 17.00 tot 20.00 uur. Ook in 2020 is het weer zover. Met deze keer het jaarthema ‘Duurzaam’. Op 9 maart is de eerste bijeenkomst. U kunt zich hiervoor aanmelden.

Jaarthema ‘Duurzaam’

Duurzaam gaat over het vermogen van een systeem om bronnen, processen, functies en productiviteit naar de toekomst toe te behouden en te garanderen. De term Duurzaamheid wordt meestal toegepast op het milieu en het klimaat. Duurzaam is evengoed van toepassing op onszelf. Duurzaam gaat over het nemen van verantwoorde beslissingen en over bewust kiezen. Het gaat over het bewustzijn van de impact van je keuzes op de korte termijn en voor de gezondheid van het totale systeem op lange termijn.

 

Sessie 1: duurzaam met elkaar omgaan

Werkstress is volksvijand nummer 1. In Nederland hebben 1,3 miljoen werkende mensen last van burn-out verschijnselen. Wij gaan bepaald niet duurzaam om met de energie van de mens, met onze eigen energie en die van anderen. Wij zijn na een dag werken vaak bekaf. Hoe mooi kan het zijn als iedereen in de eigen kracht functioneert waarbij het samenspel met de ander elkaar alleen maar verstevigd. De trainers helpen je te ontdekken welke talenten jij hebt, hoe jij duurzaam om kunt gaan met je eigen talenten en met de talenten van anderen. Duurzaam werken geeft een enorme versteviging aan al je relaties. De energie, die hierbij vrijkomt, kan je besteden aan activiteiten waar je nu absoluut niet aan toe komt. Wie wil dat niet?

Tijd:
Inloop: 16.30 uur
Academy: 17.00 uur – 20.00 uur

Locatie: 
FACET Accountants & Adviseurs

Aanmelden kan hier: https://facet-accountants.nl/evenement/sessie-1-duurzaam-met-elkaar-omgaan

 

Volgende sessie: 14 september 2020 sessie 2: ‘Als ondernemer kies je voor vrijheid’

Terug naar home