Ap Kremer: “Wij kunnen zelfs ruiken om wat voor houtsoort het gaat…”

Een duurzame houtbouwer. Met zijn APHoutconstructies B.V. ‘timmert’ ondernemer Ap Kremer met 25 man personeel alweer ruim 13 jaar aan de weg. Kremer: “Leuke, afwisselende klussen uitvoeren. Zo gaan we binnenkort viaducten bekleden met verduurzaamd accoya-hout. En meubels lanceren van hergebruikt hout. Inderdaad zijn we vertrouwd met hout. We kunnen zelfs ruiken om wat voor houtsoort het gaat.”
 
Ook bij recente opdrachten. “We hebben voor de Hells Kitchen Horeca Groep de metamorfose, bouwkundige aanpassingen en de bouwcoördinatie verricht in het Zalmhuis te Rotterdam/Capelle aan den IJssel. In korte tijd met partners een nieuwe zaak neergezet. Ieder project van ontwerp tot oplevering kunnen wij dus verzorgen,” aldus de no-nonsense ondernemer uit Alblasserdam.
 
Donderdag 13 februari is er i.s.m. Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden en Le Barrage een netwerkbijeenkomst op zijn locatie aan de Kelvinring te Alblasserdam. “Zo blijven we in contact met de markt en de klantvraag. Wij blijven graag koploper in duurzaamheid,“ eindigt Kremer.
 
Terug naar home