Geslaagde Kerstborrel 2019 bij Royal Delft

Wat was het een mooie afsluiting van 2019 afgelopen dinsdag 17 december! De Kerstborrel 2019 van ons netwerk werd gehouden op de unieke locatie van de koninklijke Royal Delft. Aubine Zechner had het met haar team uitstekend voor elkaar. Een locatie om van te dromen in een wereld van typisch Delfts blauw, inclusief de Schiffmacher Tattoo Heritage!

Bij de entree werden de ruim 130 bezoekers opgevangen en in groepen kregen ze een korte, indrukwekkende rondleiding. Met troubadour Jan van Til als muzikale achtergrond, zowel bij de entree als tijdens de netwerkborrel in ‘de winkel’, bleek het al snel een gezellig samenzijn te zijn zo tegen het einde van het jaar. Ook Lou Prince gaf nog zijn zingende bijdrage voor de avond.

Druk netwerkend, was de avond eigenlijk al heel snel om met de diverse hapjes en drankjes die werden geserveerd door het Royal Delft team. Uiteraard danken wij – naast alle bezoekers – speciaal Aubine Zechner voor deze uitstekend, verzorgde avond en de fijne samenwerking.

Kijk vooral even op de website van Royal Delft en mocht je interesse hebben op een af andere manier in Royal Delft, neem dan contact op met Aubine!

Allemaal fijne feestdagen en tot volgend jaar!

www.royaldelft.com

Terug naar home