Restaurant De Ertepeller blinkt uit tijdens “Dineren met Directeuren” van Business Netwerk Drechtsteden

De vele complimenten over de locatie én het gastronomisch diner bij het ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Drechtsteden van 3 oktober jl waren niet mis. Daar hadden chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg van Restaurant de Ertepeller uitstekend op ingespeeld.

Restaurant de Ertepeller profileerde zich tijdens het diner als vernieuwend, stijlvol en toegankelijk op een prachtige hotspot in Papendrecht. Het uitzicht over het drierivierenpunt- waar de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas samen komen – was adembenemend. De veertig directeuren die vanaf 18.00 uur de moeite hadden genomen om aanwezig te zijn, hadden hier dan ook zeker geen spijt van.

John Weerman van De Vraagbaak Groep was enthousiast: “Buiten het enthousiast concept van Business Netwerk Drechtsteden zijn de locaties die ze uitkiezen altijd top. Dat is elke keer weer interessant en leuk. En daar hoort goed eten en drinken gewoon bij,” aldus de Dordtse ondernemer. Makelaar Rene van de Giessen maakte als lid van Business Netwerk Drechtsteden zijn eerste Dineren met Directeuren mee. “Gezellig, nuttig en onder de indruk van een uitstekende keuken. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar,” aldus de ondernemer die inmiddels met Boogerman Makelaar BV is uitgegroeid tot een landelijk opererend vastgoedonderneming.

Partner van Business Netwerk Drechtsteden Gertjan van Noordennen van ZANO had zich prima vermaakt. “Ik heb deze avond weer een aantal interessante, nieuwe contacten opgedaan en heerlijk gegeten in een aangename sfeer. Ik heb het prima naar mijn zin gehad.”, aldus de specialist in maatpakken die met zijn onderneming gevestigd is op Landgoed Klein Amstelwijck in Dordrecht. Ondernemer Gerrit Drenth van Mobicem uit Papendrecht– o.a. actief in de handel van cement – sloot zich hierbij aan: “De gesprekken en de contacten zijn zeker tijdens dit soort bijeenkomsten gemoedelijk en prettig. Het is goed voor het netwerk en we hebben hier met zijn allen een gezellige en leuke tijd ondergaan met een uitstekend diner.”

Horeca-iconen Bjorn van Dijl en Ad Janssen waren eveneens vol lof over hun concollega. Janssen: “Duidelijk een aanwinst voor de regio en zeker een aanrader voor diegene die van een uitstekende, culinaire gelegenheid houden. Ik ben zeer onder de indruk van Kuipers en Van den Berg.” Van Dijl, eigenaar van de Willaerts Groep, beaamde dit.

En dan was het alweer snel 21.30 uur….. Standaard werd als laatste nog een heerlijk drankje genuttigd aan de bar van De Ertepeller. De deelnemers keerden tevreden huiswaarts en een mooie herinnering stond daarbij weer in het geheugen gegrift. Business Netwerk Drechtsteden kan dan ook wederom terugkijken op een geslaagd evenement!

Foto’s zijn binnenkort te zien op deze website onder ‘FOTO’s’.

De Ertepeller
Slobbengorsweg 149
3351 LH Papendrecht

078-3032260
info@ertepeller.nl
www.ertepeller.nl

Terug naar home