Den Otter Alles voor Kantoor!

Havenkade 8a

2984 AA

Ridderkerk

0180-425311

andre@denotter.nl Bekijk website

Al ruim 80 jaar is Den Otter Alles voor Kantoor hét adres voor kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair en multifunctionele printers

Den Otter is in 1933 opgericht in Ridderkerk als plaatselijke kantoorboekhandel door J. den Otter, de grootvader van een van de huidige directeuren. De klantenkring bestond tot eind jaren ’90 uit zowel particuliere als bedrijfsmatige klanten. In het heden hebben wij onze pijlen alleen nog maar gericht op de zakelijke markt, overheden en scholen. Vanuit onze webshop leveren wij bijna 25.000 artikelen binnen 24 uur door geheel Nederland en België.

Snelle en complete leveringen

Met onze snelle en complete leveringen (99,9% van onze producten leveren wij binnen 24 uur uit) hoeft u echt nooit meer mis te grijpen! Naast de bekende A-merken als Leitz, HP, Durable, Brother, Kyocera etc. leveren wij tevens een uitgebalanceerd assortiment aan huismerk producten, genaamd Quantore.

Waarom bestellen bij Den Otter Alles voor Kantoor?

– Bijna 25.000 artikelen uit voorraad leverbaar
– Snelle en complete leveringen
– Ruim assortiment milieuvriendelijke producten
– Geen minimale orderwaarde
– Vakkundige klantenservice staat altijd voor u klaar
– Alles onder één dak: kantoorartikelen, facilitair én catering!

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier