Kringen

Business Kring

Succesvolle Business Kringen voortgezet

De afgelopen jaren zijn bij Business Netwerk Rijnmond twee Business Kringen gestart, waarbij maximaal twintig exclusieve partners/leden ervoor zorgen dat ze door maandelijkse sessies elkaars ambassadeur worden. Inmiddels hebben wij twee goedlopende pro-actieve Lunchkringen. Het informatiepakket kunt u via info@businessnetwerkrijnmond.nl opvragen.

Als partner of lid van Business Netwerk Rijnmond heeft u recht op deelname aan een van de Kringen. Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen.

Werkwijze business kring

Eén keer per maand (10x per jaar) komt zo’n BNR-Kring bij elkaar middels een ontbijtsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door Business Netwerk Rijnmond begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over het bedrijf, klanten en toekomstplannen. Iedereen stelt zich voor en vertelt waar hij/zij mee bezig is. Vervolgens worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

Een Business Kring bestaat uit een groep tussen de 15-20 personen (decision-makers). De bedoeling is dus om met elkaar kennis te delen en leads te genereren. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Een Kring bestaat uit decision makers van (middel)grote bedrijven aan tafel. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Tevens zit er slechts één bedrijf per branche in een Business Kring zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat hetgeen maakt dat er vrijelijk gesproken kan worden over opportunities. Hoewel commitment gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads.

Deelname aan een Business Kring is een bijzonder recht maar kent ook plichten. Aanwezigheid wordt verwacht en actieve deelname is gewenst. Alleen dan kan een Business Kring komen tot resultaat. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar om meer business te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben. Ze sturen elkaar informatie en artikelen over relevante onderwerpen. Zijn referent voor elkaar en verwijzen elkaars bedrijven door. Tevens nodigen ze elkaar uit voor interessante evenementen. Waar mogelijk promoten ze elkaar in de wederzijdse nieuwsbrieven.

INFORMATIE & AANMELDEN

Wilt u structureel en strategisch met een beperkte groep uw netwerk uitdiepen en gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden? Stuur dan een email naar info@businessnetwerkrijnmond.nl en vraag naar de voorwaarden van deelname.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op.

Marjan van Berkel
06-46636593

Steven Corijn
06-24457540

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier

Partners

Bekijk hieronder een aantal van onze partners.

Ook lid worden van Business Netwerk Rijnmond?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.