Mosselen aan de Maas 2024 op woensdag 11 en donderdag 12 september 2024

Alweer 10e netwerkeditie in luxe tentenpaviljoen bij De Kuip te Rotterdam!

Op woensdag 11 en donderdag 12 september 2024 – van 14:00 uur tot 22:00 uur – vindt er een nieuwe editie plaats van ‘Mosselen aan de Maas 2024’.  Vertrouwd en sfeervol zal deze editie plaats vinden op een nieuwe locatie, namelijk deze keer op een compleet nieuwe locatie aan de maas! MadM 2024 vindt namelijk plaats in het luxe tentenpaviljoen op P5C bij De Kuip.

Op een frisse locatie met ruime parkeergelegenheid én naast het iconische voetbalstadion van Feyenoord, belooft het weer ideale gelegenheid om zowel bestaande als nieuwe relaties te ontvangen. Op maar liefst 4.500 m² is ‘Mosselen aan de Maas’ deze twee dagen in september dé place to be!

De organisatie is in handen van Dare Events, waarbij Jan de Klerk, Manon Hofstra en Dennis de Klerk er alles aan doen om van deze 2024 editie weer een groot succes te maken. ‘Het is een ideale gelegenheid om bestaande klanten in een prachtige omgeving uit te nodigen én nieuwe relaties te ontmoeten’, aldus de immer enthousiaste Jan de Klerk.

Manon Hofstra vult aan: ‘Na de komende vakanties wordt het zakelijke wederom de orde van de dag. En komt de 10e editie van Mosselen aan de Maas weer dichtbij. Mosselen aan de Maas is een exclusief, culinair en zakelijk evenement waar +- 5000 gemêleerde deelnemers en ondernemers samenkomen bestaande uit, directeuren. managers, prominenten om te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.’

Om de kwaliteit en de relevantie van de beurs te waarborgen is er een comité van aanbeveling samengesteld. Jan de Klerk licht toe: ‘Dit comité bestaat uit verschillende ondernemers en beslissers die veel connecties en kennis hebben binnen dit vakgebied. Het comité bestaat uit Gert Abma, Eric Spreij, Peter Bonthuis, Dennie van Leeuwen, Bart van Raamsdonk, Rob Daalhuizen, Peter Dirks, Nico Mouthaan en Marcel van Breda’.

Er zijn nog stands beschikbaar voor Mosselen aan de Maas 2024. Ga voor meer informatie naar DEZE WEBSITE.

Wilt u als relatie van Business Netwerk Rijnmond de beurs bezoeken, laat het dan even weten via info@businessnetwerkrijnmond.nl waarna u van ons een relatiecode ontvangt.