Rederij van Hulst BV

Steenbakkerstraat 1

2222 AT  Katwijk

071-2501900

info@rederijvanhulst.nl Bekijk website

Een begrip in de regio

Als Rederij van Hulst verzorgen wij al ruim 60 jaar activiteiten op het water. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water voor maximaal 250 gasten. Het rondvaartbedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water. Inmiddels mogen we ook steeds meer buitenlandse toeristen op onze schepen verwelkomen. De afgelopen jaren is de rederij flink gegroeid. Er zijn diverse nieuwe schepen gebouwd, waardoor de vloot is vernieuwd en uitgebreid. In Katwijk is een locatie omgebouwd tot een scheepswerf voor eigen gebruik en een heus dok voor het onderhoud van onze schepen.

Sinds 1 januari 2018 behoort Groene Hart Cruises uit Leiden/Leiderdorp bij Rederij van Hulst. Hans en Sonja Bosma van Groene Hart Cruises zijn nog nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Rederij van Hulst. Gert-Jan Nell, algemeen directeur van Rederij van Hulst: “Door investeringen in onze bedrijfsuitbreiding hebben wij de dekking in de regio compleet gemaakt en beschikken we als enige rondvaartbedrijf in het Groene Hart over zoveel afvaartlocaties: Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijk-Binnen, Sassenheim en Katwijk aan Zee. Daar zijn we trots op en we zien met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier