Traditionele Summer Drinks bij Luden Den Haag op donderdag 8 augustus 2024

Op donderdag 8 augustus 2024 van 17.00-19.00 uur organiseert Business Netwerk Haaglanden (BNH) speciaal voor alle partners en leden de inmiddels traditionele Summer Drinks bij Luden Den Haag. Het totaal vernieuwde terras zal het speerpunt zijn van een gezellige editie van Summer Drinks, aangekleed met een DJ en het nodige entertainment (uiteraard geboekt bij BNH-partner ShowBird.com)!

 

Voor de één is het vakantie, voor de ander doorwerken. Ook dit jaar is het tijd om ook tijdens deze vakantieperiode door te pakken en elkaar te treffen indien gewenst. Vandaar organiseert BNH wederom deze speciale – inmiddels traditionele –  SummerDrinks in hartje Den Haag!

 

 

Een knalgezellige zomerse borrel bij Luden Den Haag met mede-partners/leden op het mooiste en gezelligste Plein van Den Haag. Ondernemen en BNH gaan dus gewoon door deze zomer!

 

De hapjes en drankjes zijn op rekening van BNH (van 17.00-19.00 uur). Krijg je er géén genoeg van of wil je onder het genot van zomerse vibes nog even met een collega-ondernemer dineren, dan blijf je lekker hangen. (NB: ná 19.00 uur drankjes en eventueel diner op eigen kosten).

 

AANMELDEN is VERPLICHT voor deze gezellige netwerkborrel! Deze netwerkborrel is speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Haaglanden.  De organisatie behoudt zich ten alle tijden het recht toe om aanmeldingen te weigeren. Een en ander conform de algemene voorwaarden die u kunt vinden op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl.  U kunt zich via onderstaande link voor deze samenkomst aanmelden.

 

Aanmelden deelname Summer Drinks 2024 op 8 augustus bij Luden Den Haag