Over ons

 

Business Netwerk Haaglanden (BNH) faciliteert een regionaal zakenplatform voor aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Haaglanden. Doelstelling is om bedrijven en organisaties (vanaf 10 medewerkers) met elkaar te verbinden, waardoor leads en new business voor partners en leden gegenereerd worden.

Met het motto “als netwerken om business draait…!” streven wij naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio is eveneens een belangrijke doelstelling.

De visie van BNH is gebaseerd op de wens om bedrijven en organisaties onderling succesvoller te laten samenwerken. Door binnen het netwerk van BNH elkaar te ondersteunen – door o.a. het delen van kennis, kunde en netwerk – bevordert BNH van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Ook het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Haaglanden behoort tot onze missie!

 

Aansluiting bij Business Netwerk Haaglanden

 

Van Business Netwerk Haaglanden (BNH) wordt u lid of kringlid (=lidmaatschap inclusief deelname aan een Business Kring).

BNH events

BNH organiseert met grote regelmaat diverse business-events waar ondernemers en bestuurders elkaar kunnen ontmoeten. In een informele setting maakt u kennis met collega-ondernemers en bestuurders uit uw regio. Een interessante manier om uw relatie netwerk te vergroten en te intensiveren. Bekijk de agenda voor ons actuele programma. BNH ondersteunt actief in het leggen van nieuwe contacten en het verder professionaliseren, versterken en vergroten uw zakelijk netwerk.

 

BNH website en communicatie

U wilt de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken? Uw omzet verhogen? Opvallen in de markt? Communiceren in de taal van uw klanten? Als lid van BNH heeft u deze mogelijkheid! U kunt gebruik maken van onze online communicatie-tools. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwsitems aanleveren voor publicatie op de website en/of de maandelijkse nieuwsbrief. BNH communiceert naar een grote, diverse zakelijke doelgroep.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op. Wij horen u graag!

Steven Corijn
06-24457540

Leonard van Spronsen
06-54373627

Marjan van Berkel

06-46636593

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier

Partners

Bekijk hieronder een aantal van onze partners.

Ook lid worden van Business Netwerk Haaglanden?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.