Bureau van Beyma

En dan ineens besef je dat jij of je onderneming vastzit. Je zoekt nieuwe energie, wilt weer groeien of een financiering rond krijgen. Bureau van Beyma helpt je daarmee.

 

We’ve got what you need

 

Bureau van Beyma begeleidt en helpt ondernemers van het MKB of MKB+. Als mentor, interim-directie of (tijdelijk) meewerkend voorman in projecten. Samen bereiken we het doel dat jij voor ogen hebt. Of het nou gaat om het (door)ontwikkelen van producten, het behalen van strategische doelen of het verstevigen van je team.

 

Tijdelijke versterking voor nieuwe inzichten
Ik werk een periode met je mee, neem waar nodig taken uit handen, waarna we weer afscheid van elkaar nemen. Een tijdelijke samenwerking die je overzicht en inzicht geeft, zodat je met frisse moed verder kunt met behalen van (nieuwe) ambitieuze doelen.

 

Bureau van Beyma
• geeft jou nieuwe energie bij het ondernemen
• is jouw sparringpartner voor allerhande ondernemerszaken
• zorgt dat de taken die jij uit handen wilt geven, bij de juiste personen komen
• geeft je lucht, overzicht en focus• helpt je met realistische stappenplannen voor strategische doelen
• zorgt dat je weer in de lead bent
• vindt de juiste financiering(partner), of regelt dat zelf
• kijkt kritisch naar je producten en stelt relevante en eerlijke vragen
• leert je hoe je een gelijkwaardige relatie opbouwt met je klanten, zodat je van hen leert

 

‘Ik geloof dat ik met iedere ondernemer een mooi pad kan wandelen, waarin je kunt ontwikkelen. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, zeg ik dat eerlijk.’

 

Wie ben ik:
Bureau Beyma is opgericht door Marcus van Beyma. De afgelopen jaren werkte ik zowel nationaal als internationaal, bij bestaande bedrijven, maar ik stond ook aan de basis van volledig nieuwe organisaties en producten. In die tijd heb ik vele successen geboekt en mezelf meer en meer ontwikkeld en leren kennen. Naast bevlogen ondernemer ben ik ook echtgenoot en vader van drie geweldige kinderen.

 

Sinds 2012 gebruik ik mijn ondernemerschap om in het sociale domein een verschil te maken. Een goed voorbeeld is Slimme Boefjes (www.slimmeboefjes.nl), dat ik heb opgericht met Ingeborg van Kerkhof.

 

Met mij haal je een creatief, energiek en bevlogen mens in huis met een ondernemende geest. Ik heb een goed gevoel voor menselijke verhoudingen, doelgerichtheid en opbrengst. Verder heb ik een neus voor kansen, kan ik goed reflecteren en sturen. Bovendien heb ik de rust om jouw bedrijf van een afstand te bekijken en analyseren. Met mijn grote netwerk aan experts, help ik jouw bedrijf met de groei die jij voor ogen hebt.

 

Waarom Bureau van Beyma?
Er zijn tal van bedrijven die de ‘status’ van jouw onderneming laten zien aan de hand van statistieken en scans. Daaruit rollen zogenaamde kant-en-klare oplossingen. Bureau van Beyma gelooft niet in theorie alleen, maar is een voorstander van de praktijk. Ik wil een onderneming kunnen meemaken zoals het er reilt en zeilt, de sfeer kunnen proeven en de bedrijfsvoering met mijn eigen ogen kunnen zien. Bureau van Beyma blijft daarom niet aan oppervlakte, maar gaat met jou mee de diepte in. Geen praatjes, maar puur. Geen theorie, maar praktijk.

 

Eerdere projecten:
• In de markt zetten van mooie producten, en stimuleren van ondernemerschap en commerciële successen
• Oplossen van geschillen en fraude tussen partners en voorkomen van geschillen
• Begeleiden van directeur-grootaandeelhouders en nieuw geworven algemeen directeur, in hun nieuwe samenwerking
• Verkopen van ondernemingen en begeleiden van ondernemers bij het sluiten van deals binnen het mandaat
• Begeleiden ondernemers bij het stellen van de juiste prioriteiten bij nieuwe uitdagingen en het bloeiende bestaande bedrijf
• Vinden van een nieuwe zakelijke richting voor een bedrijf dat geen financierders kon vinden

 

‘Bij alle dingen die ik doe, wil ik zaaien, ontdekken en genieten. Maar ook oogsten, want daar gaat het uiteindelijk om’

Ik kom graag met je in contact – laten we geheel vrijblijvend een kop koffie drinken.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier