Van der Valk Hotel Ridderkerk

Krommeweg 1

2988 CB

Ridderkerk

0180-64 69 00

myra@ridderkerk.valk.com Bekijk website

Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gerund door Freek en Krystle van der Valk, vierde generatie van het familiebedrijf. Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk is zonder hulp toegankelijk voor gasten die minder valide zijn. Tevens is het gehele hotel rookvrij.

Kamers, restaurant & bar 

De 140 moderne hotelkamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten. Zo is er altijd een kamer die past bij uw verblijf. U kunt bij ons daarnaast ook genieten van nationale en internationale gerechten in ons sfeervolle restaurant. Of laat u verrassen met een Live Cooking brunch of diner. Liever een drankje doen? Schuif dan eens aan in onze gezellige hotelbar of geniet met mooi weer van een hapje en drankje op ons zonnige terras.

Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency

Bij het ontwerpen van Van der Valk Hotel Ridderkerk is uitgegaan van drie basisgedachten: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency. Deze drie kernwoorden komen tot uiting in een product met een maximale beleving voor onze gasten en een minimale belasting van de omgeving en het milieu.

Veelzijdige omgeving

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt dichtbij Rotterdam in een veelzijdige omgeving, waarin veel te ontdekken valt. Juist in deze tijd genieten we met elkaar van rust van de natuur. Vanaf het hotel starten diverse fietsroutes naar bijvoorbeeld het polderlandschap Hoeksche Waard of de molens van Kinderdijk. Wandelen is in de directe omgeving ook goed mogelijk.

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier