Quinton BHV

Quinton Bergschenhoek
Weg en Bos 4-6
2661 DH  Bergschenhoek

Quinton Barendrecht
Bijdorp-Oost 46

2992 LA Barendrecht

088-0103400

info@quintonbhv.nl Bekijk website

Welkom bij Quinton BHV! Quinton biedt u een compleet diensten pakket als het gaat om brandveiligheid en brandpreventie. Bij het aanbieden van onze diensten staan drie sleutelwoorden centraal, namelijk kwaliteit, professionaliteit en service.

Kwaliteit bij Quinton 

Aan onze kwaliteit worden hoge eisen gesteld. Al onze instructeurs zijn dan ook praktijkmensen, Rijks-gecertificeerd en erkend door de NVB en het Bureau Brandweer Examens. Zij worden regelmatig bijgeschoold om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven zodat u verzekerd bent van een optimale kwaliteit.

Professionaliteit bij Quinton

Door onze ervaring op het gebied van brandveiligheid kunnen wij u deskundig advies bieden en proactief met u mee te denken over voorzorgsmaatregelen die uw bedrijf kan treffen bij calamiteiten. Maar ook door het aanbieden van diensten op maat gericht op uw bedrijf en uw branche. Niet voor niets beschikken wij over een groot aantal referenties en daar zijn wij trots op.

Service bij Quinton

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is dan ook om de continuïteit binnen uw bedrijf optimaal te waarborgen. Dit willen wij bereiken door u service te verlenen in de ruimste zin. Hierbij kunt u denken aan advisering, nazorg bij calamiteiten, maar ook kunnen wij u alle goederen leveren die met brand en bedrijfshulpverlening te maken hebben (blusapparatuur, verbandkoffers, enz.) dit onder de noemer van “alles onder een telefoonnummer”.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier