Schaap & Citroen

Kruiskade 98

3012 EH Rotterdam

010-4119445

info@schaapcitroen.nl Bekijk website

Schaap en Citroen is een Nederlandse keten van juwelierszaken. Schaap en Citroen heeft vestigingen in: Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Het juweliershuis Schaap en Citroen is al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland voor sieraden, diamanten en horloges. De families Schaap en Citroen zijn daarmee al meer dan 130 jaar een nationaal begrip binnen de juwelen- en horlogebranche.

Enkele overnames later werd in 2009 voor het eerst contact gelegd tussen ‘Schaap en Citroen’ en de familie Martens uit Maastricht. Dit leidde in december van dat jaar tot een overname door de familie Martens van ‘Schaap en Citroen’. Het gerenommeerde familiebedrijf ‘Leon Martens’, met hun juweliershuis in de Limburgse hoofdstad, voert al jaren een schitterende collectie juwelen en horloges. Zo werd ‘Schaap en Citroen’ na vele jaren opnieuw een familiebedrijf.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier