Juwelier van Moorsel

Molendijk 45
3262 AH Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)

0186–616224

info@vanmoorsel.nl Bekijk website

Juwelier van Moorsel is sinds 1989 gevestigd in het gezellige centrum van Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) . Een bezoek aan de winkel staat garant voor een schitterende ervaring. Laat je inspireren door onze veelzijdige collectie. In de winkel presenteren wij diverse topmerken en natuurlijk ons eigen sieradenmerk Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry. Wij bieden voor elk wat wils. Wij verkopen sieraden voor dames, heren en kinderen. Ook voor de mooiste cadeaus ben je bij ons aan het juiste adres. Van zilveren rammelaars en spaarpotten tot prachtige huwelijkscadeaus, compleet met een persoonlijke gravure.

Relatiegeschenken op maat

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk of jubileumcadeau? Wij werken veel in opdracht van bedrijven en verenigingen. Bijvoorbeeld voor het vervaardigen van maatwerk jubileumsieraden, verenigingsspeldjes, persoonlijke sleutelhangers, pennen of een uniek kraamcadeau. We maken de cadeaus extra persoonlijk, bijvoorbeeld door het toevoegen van een eigen logo of persoonlijke gravure.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier