EMD BV

Kelvinring 12 2952 BG Alblasserdam

078-6999695

Bekijk website
EMD B.V. is een kleinschalig, bescheiden bedrijf met ruim 50 schoonmaakmedewerkers.
Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, onderwijsgebouwen, bussen, industriële panden en fabrieken. Wij verzorgen al uw schoonmaakwerk, van vloer tot plafond, van bureau tot kantine en van radiator tot toilet. Naast onze ervaren en gemotiveerde medewerkers beschikken we over onze eigen moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij hebben ervaring met regulier schoonmaakwerk en specialistische reiniging in diverse branches. Tevens kunnen we u ondersteunen met diverse additionele werkzaamheden.
Uitzendbureau
Tevens is EMD B.V. een uitzendbureau welke gespecialiseerd in en gefocust is op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel op productie niveau.  EMD B.V. is een brede dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Wij zijn een kleine organisatie maar voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook bij de maatschappij waarin wij ons werk doen.
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier