Breeman

Driemanssteeweg 130

3084 CB

Rotterdam

085-1128100

danny.lindner@seversbreeman.nl Bekijk website

Breeman BMW & MINI

‘Officieel BMW en MINI dealer in regio Rotterdam’

Breeman is een familiebedrijf met een hecht team, dat met passie en veel betrokkenheid te werk gaat. Service staat voorop, evenals het eerlijk en oprecht benaderen van een klant. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden, vertegenwoordigen zij het Groene Hart en regio Rotterdam. Breeman heeft altijd een vestiging in de buurt van haar klant. De bevlogen medewerkers staan te allen tijde klaar voor de aanschaf en het onderhoud van uw BMW of MINI.

Het deskundige team is erop gericht om altijd een passend advies te geven; dit vertaalt zich in een uitstekende en vooral persoonlijke service. Breeman biedt maatwerkoplossingen voor de beste mobiliteitsbeleving. De medewerkers ontvangen u graag in één van de vijf vestigingen om de tijd voor u te nemen en u te leren kennen. Ze bespreken uw wensen en behoeften en verlenen hoogwaardige service op maat. Hiermee onderscheiden zij zich, door op alle momenten de beleving centraal te stellen.

Op www.seversbreeman.nl/voorraad kunt u het ruime aanbod bekijken, voor zowel nieuwe als gebruikte modellen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier