Breeman Automotive

Driemanssteeweg 130

3084 CB

Rotterdam

010-3094603

freek.breeman@breemanautomotive.nl Bekijk website
Breeman Automotive is actief in de automobiel- en motorfietsen markt en specialist  in het premium marktsegment. De groep vertegenwoordigt top merken van wereldwijd toonaangevende en succesvolle fabrikanten zoals BMW Group en Jaguar-Land Rover.Breeman Automotive is een van origine Rotterdams bedrijf en is nog altijd sterk verbonden met de Rijnmond  regio. De groep beschikt over drie BMW/MINI dealervestigingen (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Gouda), één Land Rover dealervestiging (Rotterdam-Noord) en twee schadeherstel bedrijven (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid).
Breeman Automotive is een speler van formaat; het marktaandeel binnen de merken bedraagt 7% of meer. Alle bedrijven zijn op uitstekend bereikbare locaties gelegen, nabij de grote snelwegen. Er werken bij de diverse werkmaatschappijen 165 medewerkers. De cultuur van Breeman Automotive is die van een familiebedrijf; betrokken, no-nonsense, resultaat gericht en de klant op “pole-position”.
Breeman Automotive is toekomstgericht en blijft innoveren.
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier