Summer Business Cruise (lunch) leden Business Netwerk Rijnmond – Business Netwerk Drechtsteden

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de Summer Business Cruise (lunch) van Business Netwerk Rijnmond (BNR) en Business Netwerk Drechtsteden (BND) op dinsdag 6  juli 2021 op Partyboot De Marlina. Van 11.45-14.00 uur bent u van harte welkom bij de opstartplaats Spijkenisse. Uiteraard bij mooi weer vindt de lunch op het buitendek plaats.

Na de succesvolle lunch van afgelopen week is het deze keer op 9 juli tijd om middels een korte cruise en tijdens een heerlijke lunch – en conform alle wettelijke richtlijnen van het RIVM – met elkaar offline te netwerken. Er is een looproute en u wordt verzocht om aan alle hygiënische voorschriften te voldoen. We zullen als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden.

 

Deze lunch wordt in samenwerking met kringlid Partyservice Nederland van Johan van der Linde georganiseerd.

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerlunch verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan de lunch.

Programma:

11.45 – 12.15 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.15 – 13.30 uur: start cruise, aanvang lunch, welkom organisatie + korte toelichting situatie Marlina
13.30 – 14.00 uur: aanmeren en verdere gelegenheid tot netwerken

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen!

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van BNR/BND. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van BNR en BND. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden en ná accordering van BNR. Partners van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 75,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch + cruise).

Let op: na aanmelding kunt u t/m 4 juli 2021 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Dit moet u wel vooraf aan de organisatie laten weten. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 75,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval. U ontvangt een kwitantie/factuur.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.