Traditionele Pré-kerst Netwerkbijeenkomst bij Sligro Rotterdam-Zuid

Italiaanse avond bij Sligro Rotterdam-Zuid!

 

Op woensdag 29 november 2023 worden van 17.30 tot 20.30 uur alle partners & leden van Business Netwerk Rijnmond (BNR) en Business Netwerk Drechtsteden (BND) uitgenodigd om een leuke en verbinden pré-kerst netwerkbijeenkomst te vieren bij Sligro Rotterdam-Zuid aan de Stadionweg 47, 3077 AS te Rotterdam met vestigingsdirecteur Ralph Post als gastheer.

 

Bij Sligro Rotterdam-Zuid kijken ze met plezier terug op de editie van vorig jaar. Vestigingsdirecteur Ralph Post hierover: ‘Mede dankzij de inzet van verschillende ondernemers en de vele aanmeldingen kijken we terug op een zeer geslaagde avond. Dit jaar gaan we het iets anders doen… een Italiaanse avond bol van verrassingen‘!

 

Post legt enthousiast uit: ‘Zo zijn er een aantal Italiaanse chefs aanwezig uit het zuiden van Italië die samen met onze culinair adviseur Jeroen de Jong een 4-gangen diner gaan verzorgen ondersteund door wijnspecialist Edo Donkers die een selectie Italiaanse wijnen zal laten proeven. Het vier gangen diner wordt uitgeserveerd op een 16 meter lange tafel met daarom heen allerlei verrassingselementen die zeker als spectaculair kunnen worden omschreven. Klokslag 18.00 uur zal de avond door Business Netwerk Rijnmond/Drechtsteden worden ingeluid door middel van een welkomstwoord, daarna… …laat het maar op u afkomen. Voor ons is het dan ook van cruciaal belang dat iedereen voor 18.00 uur aanwezig is in de vers hal‘.

 

NB: Het parkeerterrein van Sligro is beschikbaar voor de businessleden en bij binnenkomst wordt u direct opgevangen en begeleid naar de vers hal waar u onder het genot van een glas prosecco en een oester wordt verwelkomt.

 

 

 

Blokkeert u de datum 29 november alvast in de agenda!