– VOL – ZomerBBQ 2021 Business Netwerk Rijnmond op woensdag 1 september 2021

VOLGEBOEKT. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

 

Op woensdag 1 september 2021 organiseert Business Netwerk Rijnmond de jaarlijkse ZomerBBQ 2021.

Locatie is aan de Coolsingel 114 op het terras van Restaurant Het Schielandshuis te Rotterdam. Partners en leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Reserveer de datum alvast in uw agenda. Vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur.

Wij hopen dat u ondanks de corona-crisis een passende vakantie hebt mogen genieten. Uiteraard zijn wij als Business Netwerk Rijnmond volop aan de slag voor de (veilige) programmering voor het tweede deel van het jaar.

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ 2020 op woensdag 1 september 2020 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Bij mooi zomerweer vindt de ZomerBBQ uiteraard buiten plaats op het terras.

We zijn dus te gast bij Restaurant Het Schielandshuis aan de Coolsingel 114 in het centrum van Rotterdam. Het Schielandshuis is een gebouw uit de 17e eeuw in het Rotterdamse centrum aan de Korte Hoogstraat. Het werd gebouwd tussen 1662 en 1665 in opdracht van het hoogheemraadschap Schieland.

LET OP PARKEREN: Uiteraard kunt u met het openbaar vervoer komen, waardoor u aan de voorzijde van Het Schielandshuis naar binnen kunt. Aan de zijstraat van Restaurant Het Schielandshuis is Q-Park Koopgoot. Daar kunt u (betaald) parkeren. U kunt deze op uw navigatie vinden via de straat Bulgersteyn 5, 3011 AB Rotterdam!

Een ideale manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk. Let op: bedrijven/organisatie met > vijf medewerkers) zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en onder voorwaarde van akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur. U ontvangt ná aanmelding het Corona-protocol.

Programma:

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstdrankje
17.30: Welkomstwoord organisatie en Restaurant Het Schielandshuis
17.45: Korte presentatie partners
18.00: Informeel BBQ-diner onder het genot van drankjes & BBQ gerechten
20.30: Einde ZomerBBQ

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief food, drinks en BBQ-diner) voor partners (maximum twee personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden + extra personen per bedrijf) is de bijdrage € 65,00 per persoon exclusief de verschuldigde btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten & mogelijkheid tot deelname, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL92INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ BNR 2021. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 29 augustus kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 65,00 per persoon in rekening gebracht.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.