UITNODIGING deelname aan de Exclusieve ‘Rotterdam Business Walk’ van Business Netwerk Rijnmond op 11 juni

Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond op 11 juni

(Doordat de editie van 21 mei vanwege slechte weersomstandigheden vervallen is, heeft de organisatie besloten om op 11 juni van 12.00-14.00 uur deze editie alsnog te organiseren).

Sportief en culinair verbinden staat ook deze keer centraal tijdens een uitdagende editie van de exclusieve ‘Rotterdam Business Walk’ van Business Netwerk Rijnmond op VRIJDAG 11 juni 2021 van 12.00 tot 14.00 uur. Geheel corona-proof. Speciaal voor partners & leden uit ons netwerk. Introducés zijn pas na goedkeuring directie welkom.

 

 

Met een wandeltocht in groepen van vier rondom het hart van Rotterdam. Startend in het Scheepvaartkwartier bij het gebouw Parkvilla Rozenlust aan de Parklaan 11, wordt het BNR-netwerk met elkaar verbonden van 12.00 tot 14.00 uur. U KUNT OP HET PARKEERTERREIN VAN DE PARKLAAN 11 GRATIS PARKEREN!

 

 

Instructies parkeren: Parklaan 11 binnenrijden, volg bordjes de Zoutbunkerkliniek om gebouw Parkvilla Rozenlust heen naar de bosrijke parkeerplaatsen

 

Looproute (schatting is ongeveer 4 kilometer):

 

We starten aan de Parklaan 11, waar we allereerst de Rotterdamse Zoutbunkerkliniek ontdekken. We worden ontvangen met een welkomstdrankje én nuttigen een heerlijk (take away) voorgerechtje. De ontvangst is per groep en per vier personen wordt de Rotterdam Business Walk gestart. Een speciale route, die deels langs mooie gedeelte van Rotterdam gaat en uiteindelijk richting de Schiedamsedijk de Witte de Withstraat bereikt. In de Hartmanstraat wacht ons bij Gastrobar Hartig van Stephan de Leur een heerlijk hoofgerechtje met een glaasje erbij.

 

 

Na dit intermezzo wordt de weg terug vervolgd, waarna we weer in het Scheepvaartkwartier terugkomen, waar in de Parkstraat 11 een heerlijk nagerecht genuttigd wordt. Met een coffee-to-go kan – afhankelijk van het weer – de middag hier voorgezet worden.

 

Je ontvangt een route-kaart en de route kan eventueel ingekort worden afhankelijk van de weersomstandigheden. Op beide dagen is er plaats voor maximaal 40 personen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen op beide dagen deelnemen.

 

Met dank aan:

   

 

Aanmelden Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond op VRIJDAG 11 juni 2021 van 12.00-14.00 uur

Oeps! We konden je formulier niet vinden.