Business Kerstontbijt op 12 december met o.a. oud-topsportster Leontien van Moorsel

Interactief Netwerkontbijt van Business Netwerk Rijnmond op 12 december van 08.00-10.00 uur bij Van Mossel Autolease – Rotterdam

Met oud-topsportster Leontien van Moorsel over ‘de relatie tussen topsport en ondernemerschap….’

 

 

Op dinsdag 12 december van 08.00-10.00 uur organiseert Business Netwerk Rijnmond in samenwerking met Van Mossel Autolease een speciale, interactieve Business Kerstontbijt op de locatie aan de Driemanssteeweg 690B, 3084 CB te Rotterdam.  U kunt uw auto parkeren langs en om het pand heen.

 

 

Het jaar 2023 raakt alweer op zijn einde en dan is het altijd een mooi moment om nog een aantal keren met alle partners & leden van Business Netwerk Rijnmond samen te komen. Met een aantal heerlijke ingrediënten, waaronder het laatste nieuws over de autobranche, BNR partners & ledenontwikkelingen, een heerlijk ontbijt verzorgd door Bon Bon Partyservice en voor de liefhebbers  een gepassioneerd en interessant live interview met oud-topsportster Leontien van Moorsel – voormalig Nederlands wielrenster en viervoudig olympisch kampioene – die haar visie deelt met het publiek over de relatie tussen topsport en ondernemerschap. Tijdens dit evenement zal verder ook de Nierstichting kort onder de aandacht worden gebracht.

 

 

Programma 12 december:

08.00-08.15 uur: inloop en ontvangst

08.15-08.25 uur: Welkomstwoord Business Netwerk Rijnmond & Van Mossel Autolease

08.25-08.45 uur: Ontbijt + netwerken

08.45-09.15 uur: Interview & vragen stellen met oud-topsportster Leontien van Moorsel

09.15-09.25 uur: De automotive ontwikkelingen 2024 door Lars de Vreij/Ron Bronmeijer

09.25-09.30 uur: Coast to Coast Challenge 2024 door Tom Oostrom, directeur Nierstichting

09.30-10.00 uur: Netwerken

10.00 uur: Afsluiten van bijeenkomst

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Voor partners (maximaal drie personen) en leden (maximaal een persoon) zijn er geen kosten aan verbonden aan dit ontbijt.  Let op: partners en leden mogen kosteloos één introducé meenemen (na akkoord directie en bedrijven/organisaties met > 10 vaste medewerkers) die als zodanig willen deelnemen aan bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond. Hierna dient u zelf te besluiten of u wel/niet lid wordt van het zakenplatform. Business Netwerk Rijnmond is ten alle tijden gerechtigd om aanmeldingen te weigeren op de bijeenkomsten. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hierover na aanmelding rechtstreeks over geïnformeerd.

 

Over Van Mossel Autolease

Van Mossel Autolease is specialist in het financieren en beheren van wagenparken. Met een rijke kennis van de automarkt, autofiscaliteit en financiële kennis worden mobiliteitswensen vertaald naar passende leasevormen. Het klantenportefeuille is sinds 1994 opgebouwd door helder en eerlijk advies, scherpe prijzen en een hoogstaand serviceniveau.

 

Over de Nierstichting én de Coast to Coast Challenge

De Nierstichting zet alles op alles om nierschade te voorkomen, behandelen en genezen. Maar dat kunnen we simpelweg niet alleen. Daarom organiseren wij in 2024 op 29 en 30 juni de tweede editie van de Coast to Coast Challenge, een fiets estafette dwars door Nederland. Meer informatie hiervoor is te vinden via www.coasttocoastchallenge.nl

 

Over Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel werd op 22 maart 1970 geboren in Boekel en is Neerlands bekendste wielerfenomeen aller tijden. Viervoudig olympisch kampioene, tweemaal winnaar van de Ronde van Frankrijk, tien maal kampioen van Nederland op de weg en noem maar op. Samen met Joop Zoetemelk werd Van Moorsel zelfs verkozen tot beste Nederlandse renster alle tijden.

 

Over Business Netwerk Rijnmond:

Business Netwerk Rijnmond (BNR) faciliteert een interactief zakenplatform voor bedrijven vanaf 10 medewerkers waar directeuren en bestuurders zich sterk kunnen profileren in binnen het netwerk en de regio

 

Aanmelden Business Kerstontbijt op dinsdag 12 december van 08.00-10.00 uur