Ondernemerspodium Rijnmond 2024 op dinsdag 30 januari 2024

Inclusief bekendmaking BNR-netwerker van het jaar!!

 

Ondernemers Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk op de ondernemersstoelen tijdens Ondernemerspodium Rijnmond 2024

 

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig zijn tijdens het eerste Ondernemerspodium Rijnmond 2024. Partners, leden en relaties (na acceptatie aanmelding) zijn namens Business Netwerk Rijnmond van harte welkom op dinsdag 30 januari 2024 van 18.00-21.00 uur op de locatie bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk aan de Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk. U kunt bij het hotel (gratis) parkeren.

 

Uiteraard een ideaal moment om de wensen – mocht dit nog niet het geval zijn geweest – aan elkaar over te brengen. Verder is het Ondernemerspodium Rijnmond een interactieve netwerkbijeenkomst voor partners, leden en relaties van Business Netwerk Rijnmond op een passende locatie, waarbij tijdens een heerlijk, winters menu er volop genetwerkt kan worden in een informele setting. Met het nieuwe jaar als startpunt worden drie ondernemende mensen uit het eigen netwerk gevraagd – aan de hand van een gezamenlijk interview –  om hun ervaringen, kennis en ontwikkelingen te delen met de aanwezigen. Er wordt gesproken over ondernemerschap in de regio Groot Rijnmond, waarbij interessante kennis, ervaring, feitjes, weetjes en tips met de aanwezigen gedeeld worden. Ondernemers Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk op de ondernemersstoel tijdens Ondernemerspodium Rijnmond 2024

 

Foto: Steven Corijn (l) en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond ontvangen op 30 januari hun gasten bij Hotel Ridderkerk tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond.

 

Het thema van deze editie speelt in op de toekomst van het ondernemerschap: ‘Ondernemerschap 3.0’ oftewel het ondernemerschap van de toekomst. ‘In het ondernemerschap en het verbinden zien we dat er een soort nieuwe realiteit ontstaat. Er zijn diverse ontwikkelingen en het is naar onze een nuttige insteek om kennis en netwerk op deze wijze met elkaar te delen’, aldus Steven Corijn.

 

Foto: de ondernemers Eric Nijemanting (FIHUMA Groep), Teus Baars (NOSUCH Group) en Freek van der Valk (Hotel Ridderkerk) nemen plaats op het ondernemerspodium op 30 januari!

 

Tevens wordt deze avond de netwerker van het jaar 2023 bekend gemaakt. De winnaar van de vorige editie – Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid – zal zijn benoeming overdragen aan de persoon die deze titel een jaar lang met zich mee mag dragen. Marjan van Berkel verklaart nader: ‘Netwerker van het jaar, dat word je natuurlijk niet zomaar. De Netwerker van het jaar heeft zich op verschillende manieren onderscheiden binnen ons netwerk. Hij of zij is vaak aanwezig op bijeenkomsten en zorgt eigenlijk voornamelijk voor verbindingen in het netwerk. Op 30 januari maken we de winnaar 2023 bekend’.

 

Het programma voor het Ondernemerspodium Rijnmond op 30 januari 2024 ziet er als volgt uit:

18.00 -18.30 uur: inloop en ontvangst met welkomstdrankje- en hapje

18.30 -19.15 uur: welkomstwoord & stamppottenbuffet

19.15 -20.00 uur: start Ondernemerspodium Rijnmond met Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk

20.00 – 20.10 uur: bekendmaking BNR-netwerker van het jaar 2023

20.00 -21.00 uur: nagerecht & netwerken

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Het Ondernemerspodium Rijnmond is speciaal opgezet voor alle partners, leden en relaties (na akkoord aanmelding) van Business Netwerk Rijnmond. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 75 personen. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Indien u zich aangemeld heeft en – zonder afmelding – niet komt opdagen, dan behoudt Business Netwerk Rijnmond het recht om een bedrag van 75,- euro excl. btw in rekening te brengen.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

Aanmelden Ondernemerspodium Rijnmond van Business Netwerk Rijnmond op dinsdag 30 januari 2024 bij Van der Valk Ridderkerk