Kerstbijeenkomst Business Netwerk Rijnmond: Dinnershow ‘Het Familiediner’ met de Tunes op 15 december (vanaf 18.00 uur)!

Lachen, gieren, brullen, lekker eten en drinken met de Tunes in Zuid-Beijerland

 

Het jaar 2022 eindigen we met Business Netwerk Rijnmond met een hilarische kerstbijeenkomst. Dit jaar zijn de partners en leden van Business Netwerk Rijnmond speciaal uitgenodigd om aanwezig te zijn op donderdag 15 december 2022 (vanaf 18.00 uur) tijdens ‘Het Familiediner’ met de Tunes. Dit zal plaatsvinden in de Eendrachtshoeve aan de Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland (ong. 15 km ten zuiden van Zuidplein/Rotterdam). Het Familiediner met de Tunes, een 3-gangen diner, smakelijk lachen met cabaret en dansen toe. Keuze uit vlees,vis en Vega. U kunt hier gratis parkeren.

 

Een heerlijk ontspannen avond vol met humor. Lekker eten, lekker drinken en lekker lachen in een kerstmis ambiance. De Tunes en het personeel van de Eendrachtshoeve zijn één familie, van suikeroom tot verloren zoon, zij zijn er om u een onvergetelijke avond te verzorgen. Voor het drie-gangen menu kunt u kiezen uit vlees, vis of vegetarisch en u gaat voldaan naar huis! Uw keuze (vlees/vis of vegetarisch) kunt u bij aanmelding aangeven (bij opmerkingen).

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen zich met maximaal twee personen aanmelden. Leden met één persoon. Het arrangement (show + diner) wordt voldaan door Business Netwerk Rijnmond. Voor de drankjes wordt een bescheiden bijdrage van 20,- euro p.p. gevraagd. Dit kan ter plaatse op locatie afgerekend worden. De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Er zijn in totaal 65 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Meldt u zich aan, maar komt u niet opdagen? Dan ontvangt u alsnog een factuur voor de kosten. Dit geldt ook voor annuleren tot 48 uur voor deze show.

 

Over ‘The Tunes’:

De Tunes zijn al ruim 20 jaar één van de meest populaire muzikale cabarettrio’s van Rotterdam. Hun aanstekelijke en spitsvondige liedjes slaan aan bij een breed publiek. Van Kralingen tot Crooswijk en van jong tot oud. Belangrijk onderdeel van hun succes is hun ongedwongen interactie met het publiek waardoor ze de afgelopen jaren bij hun voorstellingen in hun thuisbasis Theater Walhalla op Katendrecht een groot en trouw publiek hebben opgebouwd.

 

Aanmelden Kerstfamilieshow The Tunes op 15 december