Feestelijke lunch Heeren aan de Haven (om te vieren dat het weer kan!)

15 februari 2022

 

Jaaaa.. we mogen weer! Heerlijk dat wij elkaar weer in de horeca kunnen treffen en 15 februari zijn wij te gast in niets minder dan het nieuwste restaurant van de Heeren groep, Heeren aan de Haven in Streefkerk. Dit drijvende restaurant, prachtig gelegen in de haven, voorheen de limonadefabriek, heeft het afgelopen jaar een volledige metamorfose ondergaan en dit prachtige interieur is ons decor voor deze lunch waarbij chef kok Sven Heeneman ons heerlijke gerechtjes gaat voor zetten.

Deze  volledig verzorgde lunch is alleen toegankelijk voor leden en partners van Business Netwerk Rijnmond.

U kunt bij Heeren aan de Haven gratis parkeren.

Programma

Wij werken met tafelschikking om u zo interessant mogelijk te kunnen laten netwerken en zullen ook een keer van tafel wisselen.

12.00 uur: ontvangst met welkomstdrankje
12.15-12.30 uur: welkomstwoord door de organisatie
12.30-13.00 uur: voorgerecht
13.00 uur: intermezzo
13.10-13.40 uur: hoofdgerecht
13.40 uur: intermezzo
13.50-14.20 uur: nagerecht
14.30 uur: einde

Wij hopen u 15 februari te ontmoeten!

 

Aanmeldingsvoorwaarden:
Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Rijnmond. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden en accordering. Partners van Business Netwerk Rijnmond hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

 Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal drie personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 50,00 exclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch).

Oeps! We konden je formulier niet vinden.