Restaurant Old Dutch decor voor ‘DINEREN MET DIRECTEUREN’ op dinsdag 16 april 2024

Op dinsdag 16 april 2024 organiseert Business Netwerk Rijnmond een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast bij Restaurant Old Dutch aan de Rochussenstraat 20, 3015 EK te Rotterdam. Onze gastheer Hans Veerman ontvangt u samen met de directie van Business Netwerk Rijnmond op deze unieke locatie waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s, directeuren en beslissingsbevoegden uit de regio Rijnmond. U kunt in de nabije omgeving parkeren.

 

 

Programma:

In samenwerking met Restaurant Old Dutch wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

18:00 -18:30 uur:  Inloop & ontvangst met prosecco en hapje

18:30 -18:45 uur:  Welkomstwoord door organisatie & Restaurant Old Dutch

18:45 -19:00 uur:  Voorgerecht

19:00 -19:30 uur:  Intermezzo 1

19:30 -20:00 uur:  Hoofdgerecht

20:00 -20:30 uur:  Intermezzo 2

20:30 -20:45 uur:  Nagerecht

20:45 -21:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 45 personen. Partners hebben voor maximaal twee directieleden gratis toegang. Leden hebben gratis toegang voor één persoon. Voor additionele personen en/of introducés (aanmelding dient door de directie van BNR geaccordeerd te worden) is de bijdrage 95,- euro per persoon exclusief de verschuldigde btw. U ontvangt hiervoor een factuur. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Tot 12 april 2024 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 12 april 2024 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Over Old Dutch:

Midden in Rotterdam bevindt zich het befaamde Restaurant Old Dutch met een unieke historie welke teruggaat tot 1932. Met de inmiddels nieuwe eigenaren Jan Wieger van der Linden en Ronald Voerman vormt het rustieke pand al vele jaren een baken van gastvrijheid, traditie en culinaire topklasse. In restaurant Old Dutch komt bekend Rotterdam samen om te genieten van horeca zoals het bedoeld is. Met oog voor kwaliteit en gezelligheid maar vooral oog voor gasten.

 

 

Aanmelden Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond op dinsdag 16 april bij Restaurant Old Dutch