Restaurant Het Schielandshuis op 2 juni 2022 decor voor ‘DINEREN MET DIRECTEUREN’!

Sfeervol genieten langs de Coolsingel in Rotterdam-centrum

 

LET OP: DEZE EDITIE IS SPECIAAL VOOR DGA’s, directeuren en beslissingsbevoegden van uw organisatie!

 

Op donderdag 2 juni 2022 organiseert Business Netwerk Rijnmond een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast bij Restaurant Het Schielandshuis aan de Coolsingel 114, 3011 AG te Rotterdam. Bij mooi weer dineren we uiteraard buiten op het terras!

 

Gastheer Eric van Abbe ontvangt u samen met de directie van Business Netwerk Rijnmond op deze unieke locatie waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s, directeuren en beslissingsbevoegden uit de regio Rijnmond. U kunt in de omgeving parkeren of in Parkeergarage Beursplein dat te bereiken is via het navigatieadres Bulgersteyn 5, 3011 AB Rotterdam.

 

 

Programma:

In samenwerking met Restaurant Het Schielandshuis wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerkgerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

18:00 -18:30 uur:  Inloop & ontvangst met prosecco en hapje

18:30 -18:45 uur:  Welkomstwoord door organisatie & Restaurant Het Schielandshuis

18:45 -19:00 uur:  Voorgerecht

19:00 -19:30 uur:  Intermezzo 1

19:30 -20:00 uur:  Hoofdgerecht

20:00 -20:30 uur:  Intermezzo 2

20:30 -20:45 uur:  Nagerecht

20:45 -21:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Tot 28 mei 2022 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 28 mei 2022 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Over Restaurant Het Schielandshuis:

Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. Ingepakt tussen moderne hoogbouw is het Schielandshuis een historisch icoon. Het is het huis waarin je je laat inspireren en informeren, of waar je komt om zaken te doen. Als vanouds kun je weer in het Schielandshuis eten en om te onthaasten is de secret garden, de place to be.

De bewoners van het ‘Huis van de stad’ hebben allemaal een groot hart voor Rotterdam en van daaruit proberen zij met aanstekelijke enthousiasme de stad vooruit te helpen. Netwerken en het verbinden van mensen, initiatieven en handel staan centraal.

 

Aanmelden 'Dineren met Directeuren' op 2 juni 2022 bij Restaurant Het Schielandshuis te Rotterdam van 18.00-21.30 uur