Netwerkbijeenkomst Business Netwerk Rijnmond op 8 juni i.s.m. Breitling Boutique Rotterdam en Schaap en Citroen (Rotterdam)

Let op: netwerkborrel + diner tijdens exclusieve avond bij Breitling & Schaap en Citroen Juweliers Rotterdam op 8 juni

 

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert Business Netwerk Rijnmond (BNR) een netwerkbijeenkomst in samenwerking met BNR- lid Schaap en Citroen & Breitling. Deze bijeenkomst (netwerkborrel + diner) zal plaatsvinden in de Breitling Boutique Rotterdam dat gevestigd zit aan de Meent 68 te Rotterdam. U kunt in de nabije omgeving uw auto parkeren of in één van de dichtbij gelegen parkeergarages. Vanaf 18.00 uur wordt u hartelijk ontvangen in het centrum van Rotterdam.

 

Passie voor juwelen, horloges en andere prachtige sieraden is velen niet vreemd. Op deze netwerkbijeenkomst wordt u meegenomen in alle pracht en praal van het bekendste juweliershuis van Nederland. Schaap en Citroen is al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland voor sieraden, diamanten en horloges. De families Schaap en Citroen zijn daarmee al méér dan 130 jaar een nationaal begrip binnen de juwelen- en horlogebranche. Het verhaal begon met twee gepassioneerde families; met juwelierszaken die na jaren van overnames en fusies uiteindelijk weer terecht kwamen waar ze thuishoren: bij een familie met een rijke juwelierstraditie.  En ja,  BNR-lid Agnes Spek en ambassadrice van Schaap en Citroen neemt u op allerlei fronten mee in het verhaal van dit prachtige familiebedrijf. En dat geldt natuurlijk ook voor het Zwitsers horlogemerk Breitling. Want wie kent het merk niet? In de Breitling Boutique Rotterdam aan de Meent 68 wordt u verwelkomd met bites en bubbles en is het genieten geblazen met hun prachtige collectie. Kortom, een exclusieve avond voor de partners & leden van Business Netwerk Rijnmond.

 

 

Wat biedt deze avond?

Het programma ziet er voor deze avond als volgt uit:

18.00 -18.30 uur: ontvangst bij Breitling Boutique Rotterdam aan de Meent 68 – Rotterdam

18.30 – 19.30 uur:  uur welkomst woord door BNR/Breitling/Schaap & Citroen en netwerkgelegenheid tijdens heerlijke bites & bubbles

19.30 – 21.00 uur: diner (extern) in nabijgelegen eetgelegenheid (locatie is verrassing!).

 

Voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond wordt het letterlijk en figuurlijk een avond van verbinding en smullen. Er is voldoende ruimte tot netwerken en uiteraard wordt het pracht en praal op gepaste wijze gepresenteerd aan de aanwezigen. Deze avond worden voldoende food & drinks aangeboden en zullen op verrassende wijze gepresenteerd worden.

Aanmelden kan vanaf heden via onderstaande aanmeldmodule.

Tot donderdag 8 juni 18.00 uur!