3e stoel Ondernemerspodium Rijnmond voor Freek van der Valk: ‘We verbinden door ontmoetingen te faciliteren’

Ondernemers Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk op de ondernemersstoelen tijdens Ondernemerspodium Rijnmond 2024

Komende dinsdag is het zover. Te gast met Business Netwerk Rijnmond (BNR) bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk, waar ondernemer Freek van der Valk al jaren de scepter zwaait. Freek van der Valk is de derde van de drie ondernemers die tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond 2024 komende dinsdag zijn verhaal doet.

Freek van der Valk is een exponent van de vierde generatie Van der Valk. Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Restaurant Plaswijck, getrouwd met Krystle, vader van een dochter en een zoon geeft Freek van der Valk leiding aan een kleine 200 medewerkers.

Wie regelmatig even afspreekt voor een kop koffie of een lunch bij Hotel van der Valk Ridderkerk, merkt eigenlijk dat er altijd veel beweging is in het restaurant- en bargedeelte. ‘We zien het eigenlijk als onze missie om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden door ontmoetingen te faciliteren. Dat hebben we gemeen met Business Netwerk Rijnmond’, aldus Freek van der Valk ‘Ridderkerk ligt daarvoor op een uitstekende, strategische plaats in de regio, aan de zuidrand van Rotterdam en op het kruispunt van de A15 en A16. ‘Mensen blijven naar mijn mening behoefte hebben aan persoonlijk contact. We investeren dan ook graag in de lokale samenleving en zijn graag een verbindende factor door onze lokale betrokkenheid’.

Foto: Freek van der Valk van Van der Valk Hotel Ridderkerk, komende dinsdag 30 januari gast tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond van Business Netwerk Rijnmond

Het ondernemerschap is Freek van der Valk dan ook met de paplepel ingegoten. Tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond zal ook zijn ‘ondernemersdrive’ naar voren komen. Want hoe kijkt Freek van der Valk naar bijvoorbeeld de situatie op de arbeidsmarkt en hoe gaat hij als ondernemer hiermee om? Hoe werkt het familiebedrijf Van der Valk en wat zijn de maatschappelijke drijfveren van Freek van der Valk? En staat de volgende generatie al te popelen….?

Meer horen over het ondernemerspad van Freek van der Valk? Partners, leden en relaties (na acceptatie aanmelding) zijn namens Business Netwerk Rijnmond van harte welkom op dinsdag 30 januari 2024 van 18.00-21.00 uur op de locatie bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk aan de Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk. U kunt bij het hotel (gratis) parkeren.

Meer info en aanmelden kan via DEZE LINK!

Terug naar home