2e Ondernemersstoel bezet door ondernemer Teus Baars van NOSUCH

Komende dinsdag 30 januari van 18.00-21.00 uur is het zover: het Ondernemerspodium Rijnmond 2024. Nadat eerder aangekondigd werd dat Eric Nijemanting van de FIHUMA Groep op de eerste ondernemersstoel plaats zal nemen, is marketing & communicatiespecialist Teus Baars van de NOSUCH Group de persoon die op de 2e stoel plaats neemt tijdens het event bij Van der Valk Hotel Ridderkerk.

‘Bij NOSUCH vind je alles onder één dak. Van positionering, on-site marketing en communicatie, visual identities en impactvolle campagnes tot creatieve content productie en conceptstrategieën’, aldus Teus Baars, eigenaar van het Rotterdamse NOSUCH Group. ‘Tot de groep behoren behoren NOSUCH Agency, NS+R, NOSUCH On-Site en B.made. Gezamenlijk heeft het team nu ruim 100 professionals en klanten zoals Shell, Feyenoord, Microsoft, Center Parcs, Nationale Nederlanden, Jaarbeurs, Caiway en T-Mobile’.

Foto: Teus Baars (l) naast Marjan van Berkel tijdens één van de bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond

Kortom, een interessante inkijk in het reilen en zeilen bij NOSUCH en in het bijzonder de denk- en handelwijze van Teus Baars zelf. Want waar wordt Teus Baars zélf door geïnspireerd en waar krijgt hij energie van? Hoe heeft hij zijn activiteiten opgebouwd en wat is zijn visie voor de toekomst? Waar liggen de kansen? Hoe kijkt Teus Baars naar het thema Ondernemerschap 3.0? Wat betekent NOSUCH voor hem zelf? Wat zijn de valkuilen en tegenvallers uit het verleden waar hij kracht uit put? Kortom, een interactief interview, waarin gesproken zal worden over passie en visie van het ondernemerschap. Hierbij worden interessante kennis, ervaringen, feitjes, weetjes en tips interactief met elkaar gedeeld.

De drie ondernemers die komende dinsdag 30 januari op de stoelen plaats nemen, zijn uiteraard géén onbekenden binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond. ‘Met het uitgebreide netwerk waar we over beschikken, is het goed om kennis en netwerk op deze manier met elkaar te kunnen delen’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond over het Ondernemerspodium Rijnmond.

Meer info en aanmelden? Ga dan naar DEZE LINK

#netwerk #kennisdelen #ondernemerschap #rijnmond #ondernemerspodiumrijnmond

Terug naar home