Ondernemersstoelen bezet tijdens Ondernemerspodium Rijnmond op 30 januari!

Ondernemers Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk op de ondernemersstoel tijdens Ondernemerspodium Rijnmond 2024

En dan is de vraag wie er op dinsdag 30 januari tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond 2024 de drie stoelen bezet nemen op het ondernemerspodium. Van 18.00-21.00 uur vindt bij Van der Valk Hotel Ridderkerk dit evenement van Business Netwerk Rijnmond plaats.

De drie ondernemers die op de stoelen plaats nemen, zijn uiteraard géén onbekenden binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond. ‘Met het uitgebreide netwerk waar we over beschikken, is het goed om kennis en netwerk op deze manier met elkaar te kunnen delen’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond over het Ondernemerspodium Rijnmond.


Foto: Steven Corijn en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond

De drie ondernemers:

Met Eric Nijemanting van Fihuma Groep neemt een no-nonsense ondernemer plaats op de eerste stoel. Eric heeft zowel ups als downs meegemaakt in zijn ondernemersleven. Na een deelverkoop van zijn bedrijf, is Eric met zijn nieuwe vestiging in Ridderkerk inmiddels weer hard aan het bouwen aan zijn isolatietak. Met inmiddels alweer ruim 35 medewerkers, groeit het bedrijf alweer flink. Hoe is zijn aanpak en hoe blijft hij gemotiveerd als ondernemer zijnde?

De tweede stoel wordt bezet door Teus Baars, eigenaar van de NOSUCH group. Teus richtte in 2001 het Rotterdamse NOSUCH op. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar > 50 medewerkers die naast vele MKB-bedrijven ook grote organisaties als Shell, Nationale Nederlanden en Center Parcs bedienen. Met de NOSUCH Group investeerde Teus in digital marketingbureau B.made, dat gespecialiseerd is op het gebied van online marketing en marketingtechnologie. Hoe ziet Teus de ontwikkeling van zijn bedrijf en waar legt hij de focus op? Wat zijn de ambities en welke ondernemerslessen neemt Teus hierin mee?


Foto: Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk nemen op 30 januari plaats op het Ondernemerspodium Rijnmond van Business Netwerk Rijnmond

De derde stoel is gereserveerd voor Freek van der Valk van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Al lang onderdeel uitmakend van het netwerk van Business Netwerk Rijnmond behoudt Freek zijn eigen visie op o.a. het personeelsbeleid. Met ruim 150 medewerkers is aanname en behoud van personeel cruciaal in het ondernemerschap. Daarnaast staat Freek bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid. Wat is zijn visie hierin en wat hij heeft hij geleerd uit het verleden? Wat zijn de speerpunten van zijn ondernemerschap?

Kortom, met deze drie interessante ondernemers wordt het Ondernemerspodium Rijnmond 2024 concreet vorm gegeven middels een interviewsessie en tijdens een informele netwerkbijeenkomst waarbij kennis, ervaring en netwerk delen centraal staan. En uiteraard wordt op deze avond ook de BNR-netwerker van het jaar bekend gemaakt!

Meer weten of aanwezig zijn? Ga naar DEZE LINK.

#netwerk #business #verbinden #kennisdelen #rijnmond

Terug naar home