Start 2024 met Ondernemerspodium Rijnmond 2024 op dinsdag 30 januari 2024

Inclusief bekendmaking BNR-netwerker van het jaar!!

 

De start van 2024 bij Business Netwerk Rijnmond begint met een interactief ondernemerspodium. Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig zijn tijdens het eerste Ondernemerspodium Rijnmond 2024. Partners, leden en relaties (na acceptatie aanmelding) zijn namens Business Netwerk Rijnmond van harte welkom op dinsdag 30 januari 2024 van 18.00-21.00 uur op de locatie bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk aan de Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk. U kunt bij het hotel (gratis) parkeren.

 

Uiteraard een ideaal moment om de wensen – mocht dit nog niet het geval zijn geweest – aan elkaar over te brengen. Verder is het Ondernemerspodium Rijnmond een interactieve netwerkbijeenkomst voor partners, leden en relaties van Business Netwerk Rijnmond op een passende locatie, waarbij tijdens een heerlijk, winters menu er volop genetwerkt kan worden in een informele setting. Met het nieuwe jaar als startpunt worden drie ondernemende mensen uit het eigen netwerk gevraagd – aan de hand van een gezamenlijk interview –  om hun ervaringen, kennis en ontwikkelingen te delen met de aanwezigen. Er wordt gesproken over ondernemerschap in de regio Groot Rijnmond, waarbij interessante kennis, ervaring, feitjes, weetjes en tips met de aanwezigen gedeeld worden. De drie geselecteerde ondernemers worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Foto: Steven Corijn (l) en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond ontvangen op 30 januari hun gasten bij Hotel Ridderkerk tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond.

 

Meer weten en aanmelden? Ga naar DEZE LINK!

Terug naar home