Business Netwerkontbijt op dinsdag 23 november bij Van Mossel Autolease Rotterdam

Op dinsdag 23 november 2021 van 08.00-10.00 uur (inloop vanaf 07.45 uur) worden de partners & leden van Business Netwerk Rijnmond (BNR) uitgenodigd voor een speciale Business Netwerkontbijt van BNR bij Van Mossel Autolease op hun nieuwe locatie aan de Driemanssteeweg 690A, 3084 CB te Rotterdam. U kunt uw auto parkeren langs en om het pand heen.

 

Het jaar 2021 begint alweer op zijn einde te raken en dan is het altijd een mooi moment om nog een aantal keren met alle partners & leden van Business Netwerk Rijnmond samen te komen. Het laatste nieuws over de autobranche en Van Mossel Autolease, BNR partners & ledenontwikkelingen, een spannende (korte) autoquiz voor de deelnemers, een heerlijk ontbijt en voor de liefhebbers heerlijk rondsnuffelen in de showroom, zijn een aantal ingrediënten van dit heerlijk netwerkontbijt. En uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. Ideale, korte bijeenkomsten om verbindingen, kansen en mogelijkheden te realiseren met elkaar.

Programma:

08.00 – 08.15 inloop + start ontbijt

08.15 – 08.30 welkom door Lars de Vreij/Ron Bronmeijer – Van Mossel Autolease + BNR

08.30 – 09.00 korte presentatie Van Mossel Autolease inclusief kennisquiz

09.00 – 10.00 netwerken (voor de geïnteresseerden korte rondleiding)

 

Aanmelden kan via DEZE LINK!

Terug naar home