– VERPLAATST NAAR 2022 – Uitnodiging Business Netwerkontbijt Business Netwerk Rijnmond op dinsdag 23 november bij Van Mossel Autolease Rotterdam

NB: vanwege de huidige corona-maatregelen is in overleg met de locatie besloten op dit evenement te verplaatsen naar 2022. U wordt nader geïnformeerd over de nieuwe datum….

Op dinsdag 23 november 2021 van 08.00-10.00 uur (inloop vanaf 07.45 uur) worden de partners & leden van Business Netwerk Rijnmond (BNR) uitgenodigd voor een speciale Business Netwerkontbijt van BNR bij Van Mossel Autolease op hun nieuwe locatie aan de Driemanssteeweg 690A, 3084 CB te Rotterdam. U kunt uw auto parkeren langs en om het pand heen.

 

Het jaar 2021 begint alweer op zijn einde te raken en dan is het altijd een mooi moment om nog een aantal keren met alle partners & leden van Business Netwerk Rijnmond samen te komen. Het laatste nieuws over de autobranche en Van Mossel Autolease, BNR partners & ledenontwikkelingen, een spannende (korte) autoquiz voor de deelnemers, een heerlijk ontbijt en voor de liefhebbers heerlijk rondsnuffelen in de showroom, zijn een aantal ingrediënten van dit heerlijk netwerkontbijt. En uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. Ideale, korte bijeenkomsten om verbindingen, kansen en mogelijkheden te realiseren met elkaar.

 

Programma:

08.00 – 08.15 inloop + start ontbijt

08.15 – 08.30 welkom door Lars de Vreij/Ron Bronmeijer – Van Mossel Autolease + BNR

08.30 – 09.00 korte presentatie Van Mossel Autolease inclusief kennisquiz

09.00 – 10.00 netwerken (voor de geïnteresseerden korte rondleiding)


Aanmeldingsvoorwaarden:

Voor partners (maximaal drie personen) en leden (maximaal een persoon) zijn er geen kosten aan verbonden aan dit ontbijt.  Let op: introducés kunnen éénmaal NA ACCOORDERING DIRECTIE (bedrijven/organisaties met > 10 vaste medewerkers) als zodanig deelnemen aan bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond. Hierna dient u zelf te besluiten of u wel/niet lid wordt van het zakenplatform. Business Netwerk Rijnmond is ten alle tijden gerechtigd om aanmeldingen te weigeren op de bijeenkomsten. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hierover na aanmelding rechtstreeks over geïnformeerd.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.