BP Kerkhof & Zon BV

Binckhorstlaan 100
2516 BE Den Haag

070 347 35 04 Bekijk website

Sinds 1928 dé brandstofleverancier van Den Haag. Begonnen als kolenhandel, oliehandel en nu als modern  tankstation waarbij wij U helpen met een onbezorgde mobiliteit.

Leberancier van: 100% Co2 neutraal met groengas, lokaal uitstootloos via ons elektrische oplaadpunt of milieubewust door het gebruik van GTL en AdBlue. Ook onze “oude” fossiele brandstoffen behoren nog steeds tot de top van de markt. Benzine lijkt een generiek product maar is dat absoluut niet! Op een liter Fuelsave Euro95 rijdt U 2% meer dan op standaard benzine. Dan is goedkoop ineens duurkoop. Ons streven is iedere dag de beste prijs / kwaliteit verhouding te leveren van de regio.  Ook uw Co2 uitstoot is natuurlijk 2% minder. Terwijl met Ultimate benzine en Ultimate diesel wij ook brandstoffen leveren die zijn ontwikkeld om de dagelijkse rijprestaties en het reactievermogen van de motor te verbeteren.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier